Doel van deze site

Goedendag,

Ik wilde van deze gelegenheid gebruik maken om even uit te leggen wat het doel is van deze site. Ik ben geen fan van sociale media (Facebook, Twitter, Hyves) dus het ligt totaal niet in mijn aard om mijn leven online te zetten. Echter realiseer ik me ook dat (potentiƫle) werkgevers hier wel veel aandacht aan schenken. Daarom heb ik besloten om dit domein niet alleen te gebruiken voor mailadressen, maar om ook daadwerkelijk nuttige informatie op te zetten.
Zo ben ik van plan om per (groot) project een korte samenvatting te geven van mijn activiteiten, mogelijk evaluaties schrijven over software waar ik mee werk en een algehele indruk te geven van waar ik mee bezig ben. Nu klinkt dit allemaal heel enthousiast en ik weet nu al dat in de toekomst hier grote vertragingen in gaan komen, maar aangezien ik de hoeveelheid actieve lezers in de buurt van “0” schat denk ik niet dat ik veel geklaag zal horen.
Mochten er vragen en of opmerkingen zijn betreft mijn activiteiten of het gebrek daarvan (of in ieder geval de documentatie) schroom dan alstublieft niet.

Met vriendelijke groet,

Steven de Jong